Флексибилна амбалажа за различни видови на храна, кондиторски производи, суви намирници, грицки и житарки.
Комплетно печатење на флексо:

  • Амбалажа за прехрамбена индустрија
  • Амбалажа за фармацевтска индустрија
  • Амбалажа за хемиска индустријa